CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Zonguldak Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Funda Türk'ü makamında ziyaret etti. 
Şanal'a ziyarette Millet İttifakı Belediye Meclis  üyesi adaylarıda eşlik etti.
Zonguldak Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü çalışanlarıylada bir araya gelen Şanal 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi.
"BİZ YOLLARA ASFALT DÖKERİZ, SİZDE YOLLARA GÜL DÖKERSİNİZ" 
Zonguldak Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ile kısa bir konuşma yapan Şanal; "İyi hizmetler yapmak, insan odaklı hizmetler yapmak istiyoruz. Zonguldak'ın sorunlarını biliyoruz, hizmet için desteğinizi istiyorum. Günümüzde yeşil alanlar yaratmanın ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz. Sizlerle beraber güzel bir çalışma yaparak insanlarımıza daha çok yeşil alan yaratmak istiyoruz. Hem suyu ucuzlatmak hemde suyun kalitesini arttırıp herkesin musluğa ağzını dayayıp gönlü rahat su içmesini sağlamayı hedefliyoruz. Kadınlarımıza istihdam alanları açmak istiyoruz. Zonguldak Belediyesi'nin hizmetlerinin kalitesini dahada arttırmak için desteğinize ihtiyacım var. Sizde elimizden tutar destek verirseniz, Zonguldak'ı bambaşka bir çevreye kavuşturacağız. Bizim belediyeciliğimizde Zonguldak Belediyesi'nde en düşük maaş 2500 TL olacak. Üzerine yol artı yemek hizmetide sağlanacak. Biz yolları asfaltlarız, sizde gül dökersiniz. Bize destek verin" dedi.