CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait Üzülmez Müessesesi Asma Dilaver İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek maden işçileriyle bir araya geldi.

Ziyarete CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ve Zonguldak Belediyesi Meclis üye adayları da eşlik etti. Maden ocaklarında çıkan işçilerle tek tek tokalaşan ve geçmiş olsun dileklerini ileten Şanal maden işcilerinden destek isterken maden işcilerinin her zaman yanında olduklarına vurgu yaptı.

VERGİ DAİRESİ ÇALIŞANLARINA GİTTİ

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Refik Akgün'ü Vergi Haftası dolayısıyla makamında ziyaret etti. Ziyarete CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney ve CHP Zonguldak Belediyesi meclis üyesi adayları da eşlik etti. Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Refik Akgün Şanal'a 31 Mart yerel seçimlerinde başarı dilerken Şanal'da ziyaretteki hoş karşılamadan dolayı Akgün'e teşekkür etti.

Karaelmas Vergi Dairesi çalışanlarını da Vergi Haftası dolayısıyla ziyaret eden Şanal; "Martın sonu bahar" diyerek destek istedi.