Ultraslan Devrek Taraftarlar Derneği tarafından şampiyonluk yemeği düzenledi. Şampiyonluk yemeğine Galatasaray’ın efsane futbolcuları Ergün Pembe ve “Papen Mustafa” lakaplı Mustafa Kocabey’de katıldı.

Devrek Ultraslan Derneği, tarafından Yaşam Park’ta organize edilen yemekli gecede sarı kırmızılı taraftar Galatasaray’ın 21’inci şampiyonluğunu doyasıya eğlenerek kutladı. 

Devrek Ultraslan Derneği’nin davetini kırmayarak geceye katılan Galatasaray’ın efsane futbolcuları Ergün Pembe ve “Papen Mustafa” lakaplı Mustafa Kocabey taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 Galatasaray’ın şampiyon olmasının mutluluğunu yaşadığını ve Devrek’te olmaktan memnun olduğunu söyleyen “Papen Mustafa” lakaplı Mustafa Kocabey, “Herkese teşekkür ediyorum. Şampiyonluk kutlamaları çok güzel bir ortamda geçiyor. Bugün çok mutlu bir gün yaşadım. İnşallah tekrar Devrek’e gelir ve sizlerle birlikte olurum. Galatasaray’ın şampiyonluğu herkese kutlu olsun” diye konuştu.  Gecede Ergün Pembe ve Mustafa Kocabey’e dünyaca ünlü Devrek Bastonu takdim edildi.  Geceye; 22 Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Nadir Saraç, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Gökçebey eski Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Devrek Esnaf Odası Başkanı İsmet Akdemir ve çok sayıda taraftar katıldı.