Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, bugün kulüp binasından yapılan imza törenin ardından spor kamuoyuna önemli açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, bu takımın 2 şampiyonluk 1 play off ve ligde kaldığını söyleyerek, ancak bir duraklama dönemine girdiğini ve tekrar şahlanacak bir takım kuracaklarının altını çizdi. Terzi ayrıca önceliklerinin iç transfer olduğunu ve orta saha ve forvet hattına takviyeler yapacaklarını söyledi.

Başkan Süleyman Caner; ‘’Cahit Terzi tekrar yuvasına  geri döndü’’

Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Cahit Terzi’nin tekrar yuvasına geri döndüğünü söyleyerek, ‘’Zonguldak Kömürspor’da başkanlık yolunu Cahit Terzi hocamızla yola çıkmıştık. Allah nasip etti Cahit Terzi hocamızla şampiyon olduk. İnşallah hocamızla ikinci şampiyonluğu yakalamak istiyoruz.  Hocamız deplasmanda ki görevinden sonra tekrar yuvasına döndü. Allah inşallah tekrar play off oynamayı şampiyon olmayı nasip eder. Kent olarak el ele vereceğiz. Zonguldak Kömürspor’un başarısı için hocamızla beraber yönetimimiz, işadamlarımız sivil toplum kuruluşlarımız ve halkımızla el ele vereceğiz. Bu ruhu tekrar aya kaldıramazsak bu başarı tekrar mümkün değil’’dedi.

Cahit Terzi; “Hedefe oynayan bir takım kuracağız’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, hedefe oynayan bir takım kuracaklarını söyleyerek, ‘’5 sene önce yine hep beraber buradaydık. Burada güzel bir takım kurduk. 2 tane de şampiyonluk yaşadık. Bu takım kurduğumuz takım. 2 tane şampiyonluk yaşadı. 1 tane play off oynadı ve ligde kaldı. 2.Ligde şimdi duraklama devresine girdik. Burada şimdi Zonguldakspor tekrar hamle yapıp üst sıraları muhakkak zorlaması gerek. Mutlaka hedefe oynayan bir takım yapmamız gerekiyor. Zonguldak’ta şartlarla ilgili hiçbir savunmamız olamaz. Çünkü buranın seyircisi sıradan bir takımı kabul etmiyor. Asla orta da oynayacak küme düşmeyi  oynayacak bir takım kabul etmiyor. Biz bunun bilinci içerisindeyiz. Bu şehrin taraftarının ne istediğini biliyorum. Hedef olmadığı zaman seyirci zaten sahaya da gelmiyor. Biz bu 5 sene önce ki hamleyi tekrar yapmalıyız. Onun için gerekli oyuncu takviyesini oyuncularımızla yaparak tekrar tribünleri dolduracağız. Onun için kimsenin şüphesi olmasın. Şartlar ne olursa olsun biz mutlaka iyi bir takım yapacağız’’dedi.

Terzi; ‘’Kalacak ve gidecek oyuncularımız belli’’

Kalacak ve gidecek oyuncuların belirlendiğini ifade eden Terzi, ‘’Biz yönetimle çalışmalarımızı yaptık. Kalacak oyuncularımızda belli. Kalacak oyuncularımızla ilk önce anlaşılıp dışarıdan gelen oyuncuları hemen bitirmek istiyoruz. Benim dışarıdan belirlediğim oyuncular var’’diye konuştu.

Cahit Terzi; ‘’Önceliğimiz iç transfer’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, ilk önce iç transferi bitireceklerini söyleyerek, ‘’Bizim savunmamız bu ligin iyi savunmalarından bir tanesi. Ama şuanda 3 tane oyuncunun sözleşmesi bitmiş durumda. Onların bizim oyuncu olması için bizim onlarla anlaşmamız gerek. Şimdi kaç tane oyuncu var diyemeyiz. İlk önce iç transferi halletmemiz lazım. İç transferde anlaşmaları yapalım zaten önümüz açılacak’’şeklinde konuştu.

 Terzi;  ‘’Forvet ve orta sahaya takviyeler yapacağız’’

Eksik yerlerin belli olduğunu ifade eden Terzi, ‘’Eksik yerler zaten belli. Forvet hattı ve orta saha takviyeler. Gerekli isimlerle görüşüyoruz. Onları da yakın zamanda bitirip sizlere açıklayacağız’’dedi.

Emre Can BAYRAM