Okullar arası Hokey Yıldız Kızlar müsabakasında anlamlı bir hareket güne damgasını vurdu... Yayla Ortaokulu, 18 Mart Şehitleri Anma günü kapsamında müsabakalar öncesinde hokey sopalarıyla 18 işareti yaparak Türk bayrağı açtı.


Gençlik Spor Bakanalığı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında Fener Sahasında Okullar arası Yıldızlar Hokey İl Birinciliği düzenlendi. Müsabakalara Yayla Ortaokulu, Sipahiler Ortaokulu, Kozlu Alparslan Ortaokulu, İlhan Varank İ.H Ortaokulu takımları katıldı. 


Yayla Ortaokulu Şehitleri unutmadı


18 Mart Şehitleri Anma günü kapsamında Yayla Ortaokulu, müsabakalar öncesinde Türk bayrağı açarak ellerinde hokey sopalarıyla 18 işareti yaptı. Yayla Ortaokulunun bu anlamlı hareketi tribünlerden de büyük alkış aldı. 


Bir birinden heyecanlı ve nefes kesen müsabakaların ilk gününde Yayla Ortaokulu ile İlhan Varank İ.H Ortaokulu Fener sahasında karşı karşıya geldi. Yayla Ortaokulu, İlhan  Varank İ.H Ortaokulunu 1-0 mağlup etti. Günün son maçında ise Sipahiler Ortaokulu Kozlu Alparslan Ortaokulu ile karşılaştı. İki takım arasında çekişmeli geçen maç 0-0 eşitlikle sona erdi. Kurallar gereği penaltı atışlarına gidildi. Sipahiler Ortaokulu, Kozlu Alparslan Ortaokulu penaltılarda 3-0 mağlup etti. Oynanan müsabakalar sonunda şampiyon olan takı Türkiye Şapiyonası grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.
Emre Can BAYRAM








Emre Can BAYRAM