Zonguldak'ta görev yapan Kız Meslek Lisesi'nin emektar öğretmenleri sosyal medyadan Belediye Başkanı Selim Alan'a seslendiler.
Kız Meslek Lisesi'nde 33 yıl görev yapan Nimet Ergül, Kız Meslek Lisesi ile ilgili haberlere yaptığı yorumda, "
Bu okulu kutsal mabedi yapmış ögretmen ve öğrencilerinin hiç mi hatırı yok. Belediye Başkanımız Sevgili öğrencim "SELİM ALAN" Sen öğretmen çocuğusun. Bu konu da duyarlı olacagını ümit ediyorum." dedi.

İŞTE O YORUM:
Nimet Ergün:
"Zonguldak'ta 33 yıl görev yaptım. Kız Meslek Lisesi ile bu güne kadar gelen tepkileri üzülerek izledim. Nasılsa tepkiler aynı diye cevap yazmadım. Siz yazınızla yaramıza tuz bastınız. Zonguldak'ta yaşayan herkesin yolu bu okuldan geçmiştir. Nazikar Hanımın mesleki başarısı ve insani değerleri tartışılamaz bile. Bu okulu kutsal mabedi yapmış ögretmen ve öğrencilerinin hiç mi hatırı yok. Hepimizin içi yanıyor. Belediye Başkanımız Sevgili öğrencim "SELİM ALAN" Sen öğretmen çocuğusun. Bu konu da duyarlı olacagını ümit ediyorum. Oranın otopark yapılacağına da inanamıyorum. Nazikar Hanıma da sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yüksel bey sizi de onurlu davranışınızdan dolayı kutluyorum..."

ZONGULDAK NOSTALJİ