Sedat Peker ve Çengelköy İmamı Mustafa Demirkan’ı Selim Alan’ın aay yapılması için devreye sokan Sinan Toprak, şimdi diyetini istiyor... AKP’de yaklaşan kongreler öncesinde Selim Alan ve ekibi düğmeye bastı...
Selim Alan’ın Adayı 
Sinan Toprak mı?

AKP’de yaklaşan delege seçimleri öncesinde teşkilatı ele geçirmek için sık sık toplantılar yapan Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın Merkez İlçe Başkan adayının Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Sinan Toprak olduğu öğrenildi. Toprak, Ankara ve Zonguldak’ta kulis çalışmalarına başladı. 

İMAM VE MAFYA BABAI DEVREDE!

Yakın çevresine Merkez ilçe başkanlığına aday olduğunu, Selim Alan’ın da kendisini desteklediğini söyleyen Toprak’ın Selim Alan’ı aday adaylığı sürecinde desteklemişti. İddiaya göre Sinan Toprak’ın yakın akrabaları aracılığıyla ünlü mafya babası Sedat Peker ve Cumhurbaşkanına yakınlığıyla bilinen Çengelköy İmamı Mustafa Demirkan’a ulaştığı ve Selim Alan’ın başkan adayı gösterilmesi için referans olmalarını istemişti. Zonguldak Belediyesinde Başkan Yardımcılığı bekleyen Sinan Toprak, bu beklentisi olmayınca Selim Alan’dan Merkez İe Başkanlığı için destek aldı. Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda Sinan Toprak, Sedat Peker’i villasında ziyaret etmiş, konu gündeme gelmişti.