Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal belediye ekipleri ile birlikte sel felaketinin yaşandığı bölgelere giderek incelemelerde bulunup hem vatandaşlardan hem de il genel meclisi üyelerinden bilgi aldı. Sel felaketinin yaşandığı ilk günden bu yana baŞta itfaiye olmak üzere çok sayıda ekipman ve temizlik personelini bölgeye sevk ederek selden mağdur olanların yaralarını sarmaya çalışan Uysal, ekiplerin çalışmalarını da inceledi.

Zonguldak İl Genel Meclisi Üyesi Rıfkı Gültekin selin yaşandığı ilk günden bu yana özverili bir çalışma sergileyen Kdz. Ereğli Belediyesi itfaiyesi olmak üzere tüm ekiplerine Belediye Başkanı Hüseyin Uysal nezdinde teşekkür etti.

Yurt dışında bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan’ın bölge halkına geçmiş olsun mesajını da ileten Uysal “Bir kez daha ifade etmek isterim ki, yaşanan sel felaketinde tek tesellimiz can kaybının yaşanmaması olmuştur. Felaket haberini alır almaz oluşturduğumuz kriz masası gerekli çalışmaları yapmış ve yapmaya devam etmektedir. Belediyemizin tüm birimleri yaraların sarılması için çalışmalarını sürdürmektedir. Ben bir kez daha bölge halkına geçmiş olsun temennisini iletiyorum” dedi.
Kdz. Ereğli Belediyesi’ne bağlı çok sayıda iş makinesi, temizlik araçları ve personeli sel felaketinin yaşandığı bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor.