“Kahve Tadında Bir Sohbet” başlığındaki söyleşi için Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin (BEÜ) konuğu olan Senai Demirci programın ardından BEÜ Farabi Kampüsünü gezdi.
Yazar, TV programcısı, sunucu Senai Demirci, 13 Kasım Cuma günü Bülent Ecevit Üniversitesinin konuğu oldu. Söyleşinin ardında kitaplarını imzalayan Demirci, Cuma ve cumartesi günü Bülent Ecevit Üniversitesi Konukevinin misafiri oldu. Senai Demirci söyleşinin ardından Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama Araştırma Merkezi’nde sürdürülen Enderun Buluşmaları etkinliğinde ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi. Etkinliğin ardından çocuklarla sohbet eden Demirci, Merkezde yapılan bu tür faaliyetlerin çok faydalı olduğunu belirtti.
Akşam yemeğinde BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’in konuğu olan Senai Demirci, geç saatlere kadar medya, kültür gibi konularda Rektör Özer ve davetlilerle koyu bir sohbete gerçekleştirdi.
14 Kasım Cumartesi günü Prof. Dr. Durmuş Günay kütüphanesini özellikle görmek istediğini belirten Demirci, Kütüphaneyi gezerek burada bulunan öğrencilerle sohbet edip fotoğraf çektirdi.
Attığı Tweetlerde kütüphaneden övgüyle söz eden Demirci bir tweetinde “Böyle güzel gençler, böyle güzel bir kütüphanede okuyarak barışı getirecekler yeryüzüne. Teşekkürler @beunedutr” dedi.