Zonguldak’ın edebiyat çevrelerinde tanınmış isimlerinden Çelikel Lisesi Edebiyat Öğretmeni Şenay Özçelik Kaya Aydın’a atandı.

Şenay Öğretmenin atanması ise arkadaşları arasında üzühntü yarattı. Bu konuda gazetemiz yazarlarından ve şiir sayfamız  editörü Gülden Işık şunları yazdı:

Kentimiz kütüphanesinden bir çağrı gelirdi her ayın son haftasına.Sözlerin pınarınaydı bu çağrı.Susadıkça değil,kandıkça içilen kitap dünyası elimizin altında olsa da, fark etmeyi unuttuğumuz uzaklıkta olurdu bazen.Hatırlardık susadığımızı.Buluştukça derya olurdu  sözlerin damlası;anlatan yüreğin dilinde çağlardı içildikçe.Zaman zaman birikmeye çekilirdi.Özlerdik.

Çelikel Lisesi edebiyat öğretmeni Şenay Özçelik Koca'ydı bu pınar.

Şimdi de başka bir şehirde öğrencilerine,edebiyatın deryasında söz olmak isteyen yüreklere pınar olmaya karar vermiş.Öğretmenimiz tayinini istediği Aydın'a gidiyor aydınlığıyla,Karaelmas ın karasında kalan anılarıyla.Eminim bu anılar unutmasını erteleyecektir.

Güle güle gitsin demek düşüyor bizlere de.Bahtı, şansı hep gülsün inşallah.Sevilenlerden olmak ne güzel şey.(Şebnem Saka)