Doğan Haber Ajansı muhabiri Durmuş Sevindik, 25 yılık gazetecilik yaşamına son noktayı koydu. Sosyal medya hesabında paylaştığı veda yazısında herkese teşekkür eden Sevindik, şu ifadelere yer verdi:
"Aslında 'veda'lardan hoşlanmam. Çünkü, ya bir sevdiğiniz sizden ya da siz sevdiğinizden uzaklaşırsınız. Bugün ben de çok sevdiğim ve 21 yılı aşkın hizmet ettiğim, ekmeğini yediğim Doğan Haber Ajansı Zonguldak Bürosu'na bugün itibariyle veda ediyorum. Aslında geçen yıl 1 Şubat'ta emekliye ayrılmıştım. Ancak, isteğim üzerine ajansım bana yine kapısını açtı ve 1.5 yılı aşkın çalışmaya devam ettim. Ne var ki; ajansın teklifiyle iş aktifim bugün itibariyle sona erdi. Hürriyet Haber Ajansı'na beni işe alan büro şefim Cevdet Akgün'e, Doğan Haber Ajansı eski şefi Mustafa Özdemir'e ve şuanda halen Bölge Müdürü olan Ersin Ercan ile birlikte aynı odada görev yaptığım Gürkay Gündoğan kardeşime teşekkür ederim. 4 yılı İnanış Gazetesi spor muhabirliği olmak üzere 25 yıllık muhabirlik görevimi noktalıyorum. Meslektaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum. Hakkınızı helal edin. Benden yana da hakkım helal olsun."
Halkın Sesi olarak gazetecilik yaşamında çizgisini hiç bozmayan Durmuş Sevindik'e emeklilik yaşamında başarılar diliyor, hayırlı olsun diyoruz.