Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)Yusuf Gündoğdu personeli ile birlikte Erdemir ve Kepez İlkokulu’nda öğrencileri kurumu tanıttı, faaliyetlerini anlattı.

Kdz. Ereğli SGK İlçe Müdürü Yusuf Gündoğdu, kurum çalışanları Haluk İsmailoğlu, Ayşe Altay ve Esma Tüysüz ile birlikte önceki gün Erdemir ve Kepez ilkokullarını ziyaret etti. Gündoğdu, ilk okul öğrencilerine Sosyal Güvenlik Kurumu’nun faaliyetlerini ve hangi alanlarda hizmet verildiğini öğrencilere anlattı. Öğrencilerden gelen sorulara da yanıt veren Gündoğdu, kurumun tanıtımı için bu tür ziyaretleri sık sık yapacaklarını söyledi.
Kdz. Ereğli SGK Müdürü Gündoğdu, Erdemir ve Kepez İlkokulu ziyaretlerinin ardından Kdz. Ereğli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı da ziyaret ederek, muhasebecilerin karşılaştıkları sorunları dinledi. Gündoğdu, karşılıklı soru cevap şeklinde gerçekleşen ziyarette muhasebecilere bilgiler verdi, kendilerine kurumun her konuda yardımcı olduğunu ve bundan sonrada olmaya devam edeceğini söyledi.