Milli Egemenlik Caddesi Uğur Mumcu Kavşağı’ndan Terminal yolu güzergahına kadar 3 gün boyunca sürecek olan sıcak asfalt çalışması bugün sabah saatlerinde başladı. Çalışmalar nedeniyle trafik akışı tek bir yol üzerinden verilince trafik durdu. Tıkanan trafikte sürücüler isyan etti.

Terminal Kavşağı ile Uğur Mumcu Kavşağı arasında başlanan sıcak asfalt çalışması nedeniyle Zonguldak’tan Kozlu’ya gidiş istikametinin gidiş geliş olarak sağlanacak.

Belediyeden yapılan açıklama şu şekilde;

“Milli Egemenlik Caddesi Uğur Mumcu Kavşağı’ndan Terminal yolu güzergahına sürdürecek olduğumuz sıcak asfalt çalışmalarımıza start verdik.

Terminal Kavşağı ile Uğur Mumcu Kavşağı arasında sıcak asfalt kaplama çalışması yapılacağından bugün 05.10.2020 sabah saat 06.00’dan 08.10.2020 sabah 06.00’ya kadar 3 gün trafik akışı terminal kavşağı ile Uğur Mumcu Kavşağı arasında Zonguldak’tan Kozlu’ya gidiş istikametinde gidiş geliş olarak sağlanacak olup, Kozlu’dan Zonguldak’a gidiş istikameti terminal kavşağından Uğur Mumcu Kavşağına kadar kapanacaktır.

Ayrıç Fevkani Köprüsü üzerinden Soğuksu istikametine giderken  ve Cumhuriyet Caddesi’nden de Fevkani Köprüsü istikametine giderken Uğur Mumcu Kavşağına dönüşler trafiğe kapatılacaktır.

Vatandaşlarımıza önemle duyurulur”