CHP Adayı Umut Başoğlu’na vatandaşlardan büyük ilgi var.

   CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Umut Başoğlu, Devrek, Gökçebey, Ereğli ve Çaycuma’da seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Vatandaşların yoğun ilgisini alan Başoğlu, gezilerinde yaptığı konuşmalarda, “Bu topraklarda doğup büyüyen, burada yaşayan ve geleceğini de burada tasarlayan bir kardeşiniz bir evladınız olarak, sizlerin TBMM’deki sesi olmak için yola çıktım. Çocuklarımıza ekonomisi çok daha güçlü, kentleşmesi çok daha güzel, yarınlara umutla yönelen bir Zonguldak bırakmak bizlerin elinde.
Sizlere güveniyor, desteklerinizle bunu başaracağımıza inanıyorum. İçinizden bir kardeşiniz bir evladınız olarak herkese elimi uzatıyor, Zonguldak’ı yeniden ayağa kaldırmak için el ele vermeye çağırıyorum.” dedi.
   Seçim gezilerinde büyük ilgi gören Başoğlu, “Zonguldak’tan ayrılarak il olan Karabük ve Bartın ilçeleri bu kadar kısa zamanda her anlamda Zonguldak ilimizi neredeyse dörde katladı. Yapılan yatırım ve verilen desteklemelerle ulaşım, istihdam, eğitim ve kentleşme yolunda hızlıca gelişmelerine rağmen Zonguldak üvey evlat muamelesi gördü. Oysaki Zonguldak ülke ekonomisini destekleyen en önde gelen illerimizin başında geliyordu.
Bizim dönemimizde Zonguldak her anlamda hak ettiği değeri görecek. İstihdam yatırımları, ulaşım, eğitim yatırımlarını hak ettiği şekilde alacak.” şeklinde konuştu.