Tüketici Hakları Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ali Topaloğlu,  korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan spor salonlarının gerekli tedbirler alınarak açılmasını istedi.

Tüketicilerden yoğun talepler geldiğini dile getiren Topaloğlu, “İnsanlarımız hareketsiz kalmışlardır. Bu da ileride hareketsiz kalmaları nedeniyle birçok rahatsızlığa neden olacaktır” dedi.

Topaloğlu açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Salgın hastalık nedeniyle alınan tedbirler sonucunda birçok işletme ve iş yeri kapatılmıştır. Bu bağlamda ilimizde de alınan kararlar doğrultusunda valilik tarafından spor salonları da bu yasaklara dahil edilmiştir. Ancak ülkemizde hemen hemen her ilde bu salonlar açık olmasına rağmen ilimiz hizmet verememektedirler. Özellikle bu konuda Tüketicilerimizden yoğun talepler gelmektedir. İnsanlarımız hareketsiz kalmışlardır. Bu da ileride hareketsiz kalmaları nedeniyle birçok rahatsızlığa neden olacaktır.

Tüketicilerimizin hareketsiz kalmamaları adına Valiliğimizin bu kararı gözden geçirerek gerekli önlemler alınarak bu yerlerin açılmasını Tüketicilerimizi sağlığı açısından önemli olarak görüyoruz.”

(Haber Merkezi)