Zonguldak'ta faaliyet gösteren dernek başkanları, yeni atanan Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Veli Köktürk'ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu ile Türk Kızılay Derneği Başkanı Aydın Ergenç, Zonguldak Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Hasan Yaman, Artvinliler Dernek Başkanı Osman Bekaroğlu ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık'ın katıldığı ziyarete İŞKUR İl Müdürü Gönül Demirsu ve AFAD Müdürü Ahmet Güngör eşlik etti. 
Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
"Zonguldak’ta faaliyet gösteren dernek başkanları ile ilimizde yeni atamaları yapılan il müdürlerine hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdik.
İlk ziyaretimiz Sanayi ve Teknoloji İl  Müdürlüğüne atanan aynı zamanda Zonguldak Yeniceliler Dernek Başkanı olan Yaşar Karaman’aydı. Sayın Karaman yıllardır Zonguldak ta cemiyet hayatının içinde olan, topluma faydalı her faaliyete kayıtsız kalmayan direk kolları sıvayarak işin içinde yer alan bir arkadaşımız. Bu görevi de layıkı ile yerine getireceğine inancımız tamdır.
İkinci ziyaretimiz ise  Aile, Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atanan Veli Köktürk’e oldu. Sayın Köktürk de ilimizde sosyal aktivitelerin içinde olan, güler yüzüyle Zonguldak halkının gönlünde taht kuran bir arkadaşımız. Ayrıca işin mutfağından gelen başarılı da bir bürokrat. 
Ziyarete Zonguldak Kızılay Şube Başkanı Aydın Ergenç,  Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Zonguldak Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Hasan Yaman, Artvinliler Dernek Başkanı Osman Bekaroğlu, Çaycumalılar Dernek Başkanı  şahsım Savaş Çiloğlu olarak katılım sağladık. 
Ayrıca ziyarette ilimizde görev yapan başarılı il müdürlerimizden İşkur İl Müdüremiz Gönül Demirsu hanımefendi ile AFAD İl Müdürümüz Sayın Ahmet Güngör’ün de olması ziyaretlere büyük anlam kattı. 
STK başkanları her iki ziyarette yapılan atamalarla siyasetçilerin hedefi on ikiden vurduklarını  ve yerinde bir karar verdiklerini ifade ederek memnuniyetlerini ifade ettiler. Her iki müdürümüze yeni görevlerinde başarılar dileriz."
(Abdullah Karabacak)