Çaycuma Belediyesinin 2021 yılı işçin hazırladığı takvimler ilgi görüyor. Kürşat Coşgun’un çizimlerinden oluşan takvim karikatürlerle Çaycuma’yı ve belediyenin hizmetlerini anlatıyor.

 

Çaycuma Belediyesinin takvimleri büyük ilgi görüyor. Zonguldak Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim kuurlu Başkanı Kürşat Coşgun tarafından çizilen karikatürlerden oluşan takvim, çizgilerle, Çaycuma’nın kültür değerleriyle belediyenin çalışmalarını anlatıyor. Çaycuma’da yaygın olarak dağıtılan ve vatandaşlardan büyük talep gören takvimlerden yurtdışındaki Çaycumalılara da gönderiliyor. Yılın son gününde Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı Çaycumalı esnaf Metin Akman’la ziyaret eden Almanya Çaycumalılar Derneği Yusuf Ceng de gurbetteki vatandaşlarımız için bir miktar takvim aldı.  Ceng’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kantarcı, gurbetteki hemşerilerine selamlarını iletirken, bu vesile ile yurtdışındaki tüm vatandaşların yeni yılını da kutladı.

 

VATANDAŞLARIMIZ ÇOK BEĞENDİ

Yapılan takvimle ilgili bilgiler de veren Başkan Kantarcı, “Bu yıl farklı bir konseptte bir takvim hazırladık. ZOKEV’in çok değerli başkanı Kürşat Coşgun’un karikatürlerinden oluşan takvimde, ilçemizin kültür değerleriyle belediyemizin hizmetleri çizgilerle anlatılıyor. Mizahi bir dilin hakim olduğu takvim göz alıcı grafiği, estetiğiyle de dikkat çekiyor. Uzun yıllar saklanacak bir arşiv malzemesi olma niteliği sahip olan çalışma bir kent imecesi özelliği taşıyor. Her yönüyle belediyemize yakışan takvimi vatandaşlarımız da çok beğendi. Başta sevgili kardeşim Kürşat Coşgun olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.