Zonguldak Belediyesinin kavşak düzenlemesi nedeniyle başka yere nakledilen Kozlu otobüs durakları, Kozlu Belediyesinin vatandaşını hiçe sayan yaklaşımları nedeniyle tam bir eziyete dönüştü 

Zonguldak Belediyesi ile Kozlu Belediyesi, beceriksizlikte adeta birbirleriyle yarışıyor. Zonguldak Belediyesinin Uğur Mumcu Kavşağı’nda yaptığı yol düzenlemeleri nedeniyle Soğuksu tarafına taşınan Kozlu otobüs durakları, bir türlü bitirilmeyen düzenlemeler ve kötü işçilik nedeniyle vatandaşları çileden çıkarıyor. Kentin en pahalı taşımacılık hizmetini en kalitesiz şekilde alan vatandaşlar, Kozlu Belediyesinin vurdumduymazlığı karşısında saç baş yoluyor. Henüz elektrik bile bağlanmayan duraklarda, yükleme yapan cihazların pilinin bitmesi nedeniyle, biniş kartlarını doldurmak bile sorun oluyor.

BİR ELEKTRİĞİ BAĞLATMAYI BİLE BECEREMEDİLER
Buraya taşınılacağının aylar önce belli olduğunu söyleyen vatandaşlar, “Kozlu’nun eyyamcı başkanı Kerim Yılmaz, sağır sultanın duyduğu gelişmeleri duymazdan geldi ve buradaki düzenlemeleri zamanında yaptırmayarak bizleri insan yerine koymadığını tüm dünyaya ilan etti. Beceriksiz Zonguldak Belediyesi Uğur Mumcu kavşağındaki düzenlemeleri zamanında yapmayarak günlerdir bizlere çile çektiriyor, bir diğer beceriksiz Kozlu Belediyesi de bizi hiç de insani olmayan koşullarda araba beklemek zorunda bırakıyor. Bir elektriği bile zamanında bağlatamayan belediyenin her tarafı belediye olsa ne olur?” diyor.

PERONLARDAN HANGİ YÖNE ARAÇ KALKTIĞINI BİLDİREN TABELA BİLE BULUNMUYOR
Kozlu otobüslerinin kalktığı duraklara elektrik olmadığı gibi hangi perondan, hangi istikamete otobüs kalktığını bildiren bir tabela bile bulunmuyor. İşçiliğin de son derece kötü yapıldığı duraklarda, zemin kaplaması yapılmadığı için otobüsler tarla gibi bir alanda bekleyerek yolcularını alıyor. Dünyanın insana değer veren ülkelerinde bu tip sosyal donatılar, estetik değeri yüksek bir şekilde dizayn edilir ve bu tasarıma uygun malzeme kullanılırken, Kozlu Belediyesi uyduruk bir tasarım ve son derece kötü düşük bir imalatla vatandaşına değer vermediğini de ortaya koyuyor.