Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Mühendislik Fakültesi İnovasyon Komisyonu’nun Tatmetal Çelik San. ve Tic. A.Ş fabrikasına Şubat ayı içeresinde gerçekleştirdikleri ziyaretinin ardından Tatmetal Çelik San. ve Tic. A.Ş fabrikası çalışanları Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ni ziyaret etti.

BEÜ basın bürosundan verilen habere göre BEÜ Mühendislik Fakültesi’nin Yer Bilimleri ve Makine Mühendisliği Laboratuvarı gezen firma yetkilileri;Tatmetal Çelik San ve Tic A.Ş KoordinatörüAsuman Gürsoy, Fabrika MüdürüEgemen Öztürk, Endüstri Mühendisi ve Ar-Ge Sorumlusu Ali Sezai Demirel,laboratuvarların olanaklarından ve yararlanılan teknolojik imkanlardan çok etkilendiklerini belirterek üniversiteyle birlikte daha fazla çalışma içerisinden bulunacaklarını söylediler.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu eşliğindeincelemelerde bulunan heyet ile yapılan görüşmelerde işbirliği içerisinde yapılabilecek çalışmalar konuşuldu. Üniversitede çok önemli çalışmalara imza atıldığını söyleyen yetkililer misafirperverlikleri için tüm BEÜ ailesine teşekkür ettiler.  Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretleri için Fabrika Genel Müdürü Egemen Öztürk’e, Tatmetal Çelik San ve Tic A.Ş Koordinatörü Asuman Gürsoy’a ve Endüstri Mühendisi ve Ar-Ge Sorumlusu Ali Sezai Demirel’ e teşekkür etti.