TED Zonguldak Koleji Vakfı öğrencileri, kardeş okul ilan ettikleri Gökçebey-Namazgâh İlkokulunu kış aylarında da unutmadı. Bu konuda okul basın bürosundan şöyle bilgiler verildi.

Sosyal Bilimler Zümresi ile 11. Sınıf öğrencilerimizden oluşan komite, gönül bağı kurdukları minik kardeşleri için okul çapında yardımlaşma kampanyası başlattı. İlkokuldan liseye tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin,  idarecilerimizin  ve Vakıf Yönetim Kurlunun maddi destekleriyle Namazgâh İlkokulundaki tüm kardeşlerimizin kışlık kıyafet ihtiyaçları karşılandı.

Minik kardeşlerimize hediyelerini sunmak için Namazgâh İlkokuluna gittik. Büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan öğrencilerimiz hediyelerini verirken, Okul öğrenci başkanımız, Okul müdürünün daha önceden ilettiği ‘bu çocuklar henüz deniz görmedi’ sözünü hatırlatarak Vakıf Başkanımız  Burçin BAHADIR’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında tüm Namazgâh İlkokulu öğrencilerini okulumuza davet ettiğini belirtti.

Tekrar görüşmek üzere Gökçebey’den ayrılırken hem minik kardeşlerimizin hem de bizim içimiz sıcacıktı.  

Öte yandan Zonguldak TED Kolejinin bu jesti de Gökçebey’de büyük bir sevinçle karşılandı. Okulda çocukları bulunan veliler TED Zonguldak Kolejine teşekkür ettiler.

 (Haber merkezi)