Kozlu belediyesi temizlik işçileri sosyal medyadan isyan etti:

‘TEFECİLERİN ELİNE DÜŞTÜK’

Kozlu belediyesinde temizlik işlerinde çalışan ve maaşlarını alamayan işçiler sosyal medya üzerinden isyan ettiler.

Kozlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan işçiler halka seslenerek, “Sizlerin hiç evinizde uyurken kapınızın önünden çöpünü alan, yürüdüğünüz cadde ve sokakları gece gündüz demeden temizleyen ve bütün bunları alamadıkları üç kuruş para yapan temizlik işçilerinin sorunlarından haberiniz var mı?

“ÜÇ AYDIR MAAŞ ALAMIYORUZ”

Evet dostlar bu insanlar çok dertli. Çünkü üç aydır devletin verdiği hakları olmasına rağmen, sendikalı oldukları için kendilerine maaş verilmiyor ve kovulmakla tehdit ediliyorlar. Kimi işçinin evinde faturasını ödeyemediği için elektrik kesik. Buna rağmen işlerini kaybetmemek uğruna seslerini çıkarmayıp görevlerini yerine getirmeye devam ediyorlar.

Dostlar Peygamberimizin de dediği gibi; zulme sessiz kalan dilsiz şeytandır. Yazık bu insanlara. Hepsinin çoluk çocuğu var ve açlar. İşçiler ailelerinin geçim ve okul masraflarını karşılayamadıkları için banka ve tefecilerden borç alıyor, bunları da geri ödeyemiyorlar. Gelin hep beraber bu yazıyı paylaşarak kendilerine olan desteğimizi gösterelim. saygılarımla....”