AKP Merkez İlçe Başkanlığı için teklif götüren Mükerrem Ayçiçek Halkın Sesi’ne konuştu:

“TEKLİF GELDİĞİ DOĞRU
PAZARTESİ ANKARA’DAYIM”


Haftalardır gündemin ilk sırasındaki yeri koruyan “AKP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı kim olacak” sorusunun cevabı netleşiyor. 29 Ağustos Cumartesi günü Zonguldak Şehir Stadında yapılacak kongre öncesinde Gazipaşa’nın saygın esnaflarından Mükerrem Ayçiçek’e teklif götürdü. Aday adaylarıyla görüşmek için Zonguldak’a gelen Kastamonu Milletvekili ve İl Koordinatörü Metin Çelik’in de bizzat görüşerek Merkez İlçe Başkanlığı teklif ettiği Mükerrem Ayçiçek, pazartesi günü Ankara’ya giderek görüşmeye katılacak. 


“HAYIRLISI NEYSE O OLSUN”

Aynı zamanda AKP’nin Zonguldak kurucularından olan Mükerrem Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yakınlığı ile tanınıyor. İl Başkanı Zeki Tosun  ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’la da görüşme yaptığını söyleyen Ayçiçek, “Ben bu partinin kurucusuyum. Ama bugüne kadar aktif siyasetin içinde olmadım. Ama sonuna kadar lideeinşz Cumhurbaşkanımız Twcep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durdum. Merkez ilçe Başkanlığı için teklif geldiği doğru. İl Koordinatörü ile yaptığım görüşmede düşüncelerimi paylaştım. Hafta başında Ankara’da yapılacak görüşme sonrasında bazı şeyler daha da netlik kazanacak. Partimiz ve şehriniz için hayırlısı neyse o olsun” şeklinde konuştu.


UÇAR VE ALAN “YERLİ” İSTİYOR

Öte yandan kulislerde AKP Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ve Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın yerli bir isimde ısrar ettiği konuşuluyor. İl Başkanı Zeki Tosun’un da Trabzonlu olması nedeniyle “İki Trabzonlu olmaz” dediği öne sürülen Hamdi Uçar ve siyasi partneri Selim Alan,  Ferit Aslanboğa’da ısrar ediyor. Buna karşılık  AKP Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’in ise Mükerrem Ayçiçek’i desteklediği gelen bilgiler arasında. AKP’de yeniden hortlayan “Yerli-Yabacı” kavgasının genel merkezde nasıl yankı bulacağı ise merak ediliyor.