Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 8 güvenlik görevlisinin şehit edilmesi üzerine yayımladığı mesajda, “Binlerce evladımızı ömürlerinin baharında elimizden alan PKK terörüne lanet okuyorum. Bu ülkeyi bölmek isteyen hainlere başaramayacaklarını bir kez daha ihtar ediyorum” dedi.

 

Çaycuma Belediye Başkanı Hakkkâri’nin Şemdinli ilçesinde 8 güvenlik görevlisinin şehit düşmesi üzerine bir mesaj yayımladı. Kantarcı mesajında, “Ülke olarak bir büyük acıyı daha yaşıyoruz. Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde, teröristlerle çıkan çatışmada, 2 köy korucumuz ile 6 askerimiz şehit düştü. Şehit askerlerimizden birinin, ilçemizin Karapınar beldesinden Uzman Çavuş Gökhan Kurak olduğu açıklandı. Bir süredir yüreğimizde küllenmekte olan derin acı, bu haberle, yeniden alevlendi. Türk ulusunun her ferdi olarak, hepimiz, derin bir üzüntü içindeyiz” dedi.

 

PKK TERÖRÜNE LANET OKUYORUM

Terörün çıkar yol olmadığını ifade eden Kantarcı mesajını, “Bu çağda hâlâ şiddetle hedeflerine ulaşacağını zanneden kan içicilere isyan ediyorum. Binlerce evladımızı ömürlerinin baharında elimizden alan PKK terörüne lanet okuyorum. Bölücülüğün, ayrımcılığın her türünü reddediyorum. Bu ülkeyi bölmek isteyen hainlere başaramayacaklarını bir kez daha ihtar ediyorum. Derin bir acı içindeyim. Şehit Gökhan Kurak evladıma Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabır ve metanet diliyorum. Tüm halkımızın başı sağ olsun” diyerek tamamladı.