Gazipaşa Caddesi’nde güpegündüz yaşanan olayda mantolama yapılan eski binanın duvarı çöktü… Olayda şans eseri ölen olmadı

Tesadüfen yaşıyoruz!

Dün Gazipaşa'da yaşanan olay bu kadarına da pes dedirtti. İstanbul Pastanesi karşısında bulunan 5 katlı binanın mantolama çalışması sırasında binanın en üst katının duvarı çöktü. Çöken binadan kopan beton blok ve taşlar her gün binlerce kişinin geçtiği Gazipaşa Caddesi’ne düştü. Savaş alanını andıran kaldırımdan olay anında geçen vatandaşlar şans eseri saniyelerle kaçarak kurtuldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

 

Mantolama yapan firmanın yetkilisi tüm güvenlik önlemlerini almalarına rağmen kopan beton blokların güvenlik perdesini delerek caddeye düştüğünü söylerken, kazadan şans eseri kurtulan bir vatandaş ise yeterli önlem alınmadığı gerekçesiyle tadilatı yapan firma yetkilisine tepki gösterdi. Olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri kazanın meydana geldiği kaldırımda güvenlik önlemi alırken dökülen molozlar temizlendikten sonra kaldırım trafiğe açıldı. Öte yandan kazanın yaşandığı binada yapılan çalışma zabıta tarafından durduruldu.