Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Ereğli ziyaretinin son durağı Türk Metal Sendikası Ereğli  Şubesi oldu. Şube  Başkanı Yusuf Ziya Odabaş daha önce satın aldığı 750 adet takvim ödemesini  Başkan Caner’e yaptı.
CANER: “ODABAŞ VE ERDEMİR İŞÇİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Zonguldak Kömüspor Kulübü Başkanı Süleyman Caner, Yusuf Ziya Odabaş ve Erdemir işçililerine teşekkür ederek, , “ Zonguldakspor yararına 5 bin adet takvim bastırdık. Kendi çabalarımızla mesafe kat ederken Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ın desteği bize çok büyük moral oldu. Bizde yeri apayrı, onun bize desteğiyle daha hızlı yol aldık.  Zonguldak-Ereğli arasında çok önemli dostluk kuruldu. Bunun mimarı da Sendika Başkanımızdır. Onun nezdinde Erdemir işçilerine teşekkür ediyorum” dedi.
ODABAŞ: “ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’UN HER ZAMAN YANINDAYIZ”
Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Kulübü yaşatmak adına Başkan Caner’in verdiği çabaya katkı verdikleri ise mutlu olduklarına değinerek, “Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner’in Kulübü yaşatmak için verdiği çabaları gördük. Ne gibi bir faydamız olur dedik. Tek tek Başkanın takvim satarken yaptığı çabaya bir katkı vermek istedik. Bizde Sendika olarak elimizden gelen katkıyı sağladık.
Zonguldakspor’un ayakta tutmak için bir şeyler yapmak gerekiyorsa bizde Türk Metal Sendikası olarak her zaman yanlarındayız. Başarılarının daim olmasını diliyorum”dedi.

Odabaş, Zonguldak Kömürspor’a katkı amacıyla 20 Ocak’ta Ereğli Anadolu Otel’de gece düzenleneceği açıklandı.