Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Zeki Çolak ve ağabeyi Ahmet Çolak, Diş Hekimi Atalay’ı yaklaşık 1 milyon lira dolandırdı…
TİLKİNİN AKLINA GELMEZ!
Diş Hekimi ve aynı zamanda Kozlu Belediye Meclis Üyesi Bekir Atalay, bu güne kadar yaptığı konut projelerinde yüzlerce vatandaşı mağdur eden Zonguldak Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Zeki Çolak ve ağabeyinin ortağı olduğu aile şirketi tarafından dolandırıldığını iddia etti. İddiaya göre Bekir Atalay, Çolak kardeşlerden Tepebaşı Mahallesi’ndeki 400 metre kare arsayı 250 bin lira karşılığında satın alıyor. Başka bir vatandaşa ait arsayı sözleşme yaparak satın alan Diş Hekimi Atalay, daha sonra arazinin devriyle ilgili sorun yaşıyor. Zeki ve Ahmet Çolak kardeşler arsada problem çıktığı öne sürerek iddiaya göre Bekir Atalay’dan belediyeye avanta vermek için 50 bin lira daha para istiyor. Paranın kokusunu alan Zeki-Ahmet Çolak bu kez de arsanın mirasçılarından birinin sorun çıkarttığı gerekçesiyle Bekir Atalay’dan 30 bin lira daha alıyor. Bununla da yetinmeyen Çolak kardeşler, son olarak arsanın devri için Atalay’dan 50 bin lira kredi çekmesini istiyor ama bu kez de kredi taksitlerini ödemiyor. 
KURNAZLIKTA SINIR TANIMIYORLAR!
Belediye Meclis Üyesi Zeki Çolak ise Bekir Atalay’a bu kez de arsanın Zonguldak Belediyesi’nde imar sıkıntısı olduğunu bu nedenle birilerine para dağıtıp yemek ısmarlamak zorunda olduğunu söylüyor. Bu görüşmeler sırasında Çolak kardeşler bu kez de Bekir Atalay’ın Kozlu şehir merkezindeki yarım kalan inşaatını bitirmek için 600 bin lira alıyor ama tamamlamadan inşaatı yarım bırakıyor. Belediye Meclis üyesi kimliğiyle benzer olaylara adı karışan Zeki Çolak, bu güne kadar yaptığı inşaatlarda ardında yüzlerce mağdur bırakmıştı.  Çolak kardeşlerin özellikle Zonguldak merkezde tüm daireleri satmalarına rağmen inşaatı yarım bıraktığı için mağdur ettiği yer sahipleri ve daire sahipleri yasal haklarını Zonguldak mahkemelerinde arıyor. Zonguldak kamuoyu, Başkan Muharrem Akdemir’in  bu güne kadar adı benzer olaylara karışan Zeki Çolak’a neden bu kadar göz yumduğu sorusunun cevabını arıyor.