Zonguldak Valiliği aracılığı ile Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) projesi olan medya mensuplarını konut sahibi yapma TOKİ Zonguldak Basın Sitesi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na ön talep başvuruları teslim edildi.

TOKİ’nin hizmet binasına, Valilik Özel Kalem Müdürü Mehmet Zafer Alas ve ZGC heyeti ile gidildi. Ön talep başvuru yazısı ve diğer istenilen belgeler, TOKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığına elden teslim edildi. İl geneli görev yapan 130 Zonguldaklı gazeteci, ön talep başvurusunda bulundu. Başvurular 85 daire ( 2+1), 45 daire (3+1) şeklinde gerçekleşti. Zonguldaklı gazetecileri konut sahibi yapma projesinin bundan sonraki süreci projeler dairesi başkanlığının nihai son çalışması ve kati başvuruların alınması ile devam edeceği belirtildi.
Projede destek verenlere teşekkür eden ZGC Başkanı Derya AKbıyık, "ZGC konut projesinin devamında bize desteklerini ve katkılarını esirgemeyen Valimiz Ali Kaban’a ve bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.