At eti satışıyla gündeme gelen kaçak et kesimleriyle ilgili konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik gereğini yaptıklarını söylemekle yetindi

“TOPU TACA ATTIK”

Zonguldak’ın gündemine bomba gibi düşen at eti skandalının yankıları sürüyor. Zonguldak’ta tüketilen etlerin yüzde 90’ının belediye mezbahanesi dışında kaçak yollarla getirilmesi nedeniyle hastalıklı hayvanların da kasaplarda ve restaurantlarda tüketildiği iddia ediliyor.

Halkın Sesi’nin sorularını yanıtlayan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik, yaptığı açıklamada yapılan denetimler doğrultusunda gerekli yasal işlemlerin yapıldığını söyleyerek, “Denetimlerimiz doğrultusunda gerekli işlemleri yapmışız. Cezamızı kesmişiz. Her şey ortada” diyerek topu taca attı.

AYKUT KARA