30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. Yıldönümü Zonguldak’ta törenlerle kutlandı. Törene katılan Zonguldaksporlu taraftarlar, askeri manga ile hatıra fotoğrafı çektirince ilginç görüntüler ortaya çıktı.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Zonguldak’ta, Hükümet Konağı önündeki Cumhuriyet Alanı’nda başladı. Atatürk Anıtı’na, Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri konuldu. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunduğu törende Türk Bayrağı askerler tarafından göndere çekildi.
Kutlama Programı, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ın makamında devam etti. Vali Kaban, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte tebriklerin kabulünü gerçekleştirdi. Tören, Fevzipaşa Caddesi’ndeki tören geçişi ile devam etti. Geçiş töreni, Muharip Gaziler Derneği, Gençlik ve Spor Hizmetleri ekipleri, belediye ekipleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ve askeri birliklerin geçişinin ardından sona erdi. Geçiş törenine halkın katılımının az olması dikkat çekti.
Geçiş töreninin ardından yaklaşık 50 kadar Zonguldakspor taraftarı Türk bayrakları ile yürüdü. Teröre tepki gösteren taraftarlar, büyük alkış aldı. Taraftarlar daha sonra askeri tören mangası ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Esas duruşta bekleyen askerlerin önünde poz veren taraftarlar ilginç görüntüler oluşturdu.