Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Tosun, hastaneye yaptığı yardımlardan dolayı MÜSİAD Zonguldak Şubesine plaket vererek teşekkür etti.

 

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinin üst katına mescit ve abdesthane yapan MÜSİAD Zonguldak Şubesini ziyaret edip MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yöneticilerle görüşen Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Tosun, verilen hizmetin önemine vurgu yaptı.

Önemli bir ihtiyacın MÜSİAD Zonguldak Şubesinin katkılarıyla giderildiğini ifade eden Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Tosun, “Hastanemizin en üst katındaki mescit ve abdesthane baştan aşağı MÜSİAD’ın katkılarıyla değişti. Hastalarımız ve hasta yakınlarımız için büyük bir kolaylık ve hizmet oldu. Bu hizmette bulunan ve vesile olan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Cami ve mescit gibi maneviyatımızı kuvvetlendirecek hizmetlerde bulunmak da bizlerin görevidir. Bizler de Başhekimimiz Hasan beye bu imkanı bize verdiği için teşekkür ederiz. İnşallah bu hizmet de dualar kazanmamıza vesile olur” dedi.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Tosun, son olarak MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz’a teşekkür plaketi takdim etti.

(Haber merkezi)