Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediyesi Meclis Üyesi Atınç Kayınova, İzzet Türkçelik’in açıklamasına eleştiride bulundu.

"Türkçelik’le havadan sudan bile konuşmam"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediyesi Meclis Üyesi Atınç Kayınova, şahsi görüşlerini CHP partisi görüşü gibi aktarmasını eleştirdi.

İşte o açıklama:

 

05.09.2017 tarihindeki oturumda gündemden çıkartılan kanuna aykırı önergelerle ilgili olarak benim de üyesi olduğum ve büyük bir hassasiyet ve ilkesel değerlere uyarak temsil etmeye çalıştığım partim CHP'nin meclis grup sözcüsü sıfatını kullanıp şahsi görüşlerini partimizin görüşü gibi aktaran İzzet Türkçelik isimli şahsın her zaman ki gibi kendi söylemi ile "anlamakta güçlük çektiğini"  gördüm.

Bu hali ile beyefendinin CHP Meclis grup sözcülüğü ve başkan vekilliği sıfatlarını yerine getiremediğini kendisi de bir kere daha kamuoyu önünde ispat etmiştir. Kendi beyanı üstünden konuşursak anlayabilmesini sağlamak yönünden bir kapasite sorunu olduğu acıktır. Benim kendisi ile bırakın bu şehrin sorunlarını konuşmayı havadan sudan işleri bile konuşmam mümkün değildir. Anlayamayan bir şahsın parti sözcüsü sıfatını kullanıp partiden kimsenin bilgisi ve onayı olmadan bu konuşmayı yapmış olması kendisine yakışan bir tutumdur. İzzet Türkçelik uvertürdür. Onunla ilgili çok konuşmaya gerek de yok esasında. Başka isler var arkada.  Bunların hesabını partimizin vermemesi için çalışıyoruz. Kazanacağımızdan şüphem yok. Yaklaşan seçimlere gerçek partililerle, gerçek cumhuriyetçilere, kendini değil Zonguldak’ı düşünenlerle, gözü kapalı Zonguldak için savaşacaklarla devam edeceğiz. İzzet Türkçelik ve onun gibi düşünenlerden, ertesi gün Muharrem Akdemir'in makamına koşup fotoğraf çektirip paylaşacaklardan bu partiye fayda değil zarar geleceğini söylemeye devam edeceğim. Bu partiyi, delegelerini, organlarını kendi malı gibi görenler halkı karşılarına alacaklarsa buyursunlar hemen gidip bir fotoğraf daha çektirsinler Muharrem beyin makamından. Kamuoyu da alkışlasın...

Saygıyla...