Türkiye Yardım Severler Derneği Zonguldak Şubesi kuruluşlarının 88.Yılını Zonguldak Valiliği önünde gerçekleştirdiği tören ile kutladı.
İhtiyaç sahipleri ve zorda kalan vatandaşlara yaptıkları yardımlar ile takdir toplayan Türkiye Yardım Severler Derneği Zonguldak Şubesi yöneticileri ve üyeleri kuruluşlarının 88. yıl dönümünde bir araya geldiler. Valilik binası önünde Atatürk Anıtına çelenk sunup saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı okuyan yardım seveler kuruluşlarının 88. yıl dönümünü kutladılar.
Son günlerde yaşanan terör olayları sebebi ile yıl dönümlerini buruk kutladıklarını ifade eden Türkiye Yardım Severler Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Sabiha Köktürk; “Adını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten almanın verdiği sorumlulukla derneğimizin 88. yıl dönümünü burukta olsa kutluyoruz. Ulu Önder Atatürk’ün verdiği ilkeler çerçevesinde derneğimizi daha ileri götürmek amacıyla yönetim kurulu arkadaşlarımı ve derneğin kuruluşunda emeği geçen herkesi burada saygı ve hürmetle anıyoruz. Derneğimiz Ülkemizde 142 şubesiyle görev yapmaya devam ediyor. Terör sebebi ile bu yıl ki yıl dönümümüzü buruk kutluyoruz. İnşallah bundan sonra daha aydınlık günlerde daha çokluğuyla inançla kutlayacağımızı düşünüyorum” dedi.