Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, Bütçe Görüşmeleri sırasında CHP Grubu adına söz alan Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu'ya "Fetöcü" göndermesi yaptı. CHP  Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, meclis kürsüsünde yaptığı  konuşmada bitmeyen Ereğli – Zonguldak yolu için aşıkların diline düştü ifadeleri kullanırken, Faruk Çaturoğlu da, Turpcu’yu Zonguldak’taki devlet hastanesi inşaatını yarım bırakmakla itham etti.

Sataşma var diye tekrar söz alan CHP Milletvekili Turpcu, Ak Parti Milletvekili Çaturoğlu’na hitaben, "Şimdi, ben size bir şey soruyorum. Eşiniz Alaplı'da FETÖ'nün himmet paralarının toplanmasında rol aldı mı almadı mı?" diye sordu. 

Bunun üzerine söz alan Çaturoğlu, Turpcu'ya itafen, "Bir işin içinden çıkamadığınız zaman o insanı veya yakınlarını FETÖ'cü olarak ilan etmek bu memlekette alışkanlık hâline geldi. Ben bu sevgili kardeşimle okul açılışında bulundum. Kendisine bu işlerle alakalı olmadığımızı, hiçbir rolümüzün olmadığını… Bizi Alaplı'da yaşayanlar bilir, eşimin böyle bir şeyle de hiç alakası ve ilgisi yoktur, tamamen yalan ve iftiradır. Şiddetle ve nefretle sizi kınıyorum. Hastane konusunda, Sayın Turpcu hatırlı kişileri ortaya koymak suretiyle kendisi tasfiye değil, tasfiye ettirilmiştir. Sayın Turpcu gelsin, burada desin ki hangi hayırlı partiliyi, hangi hayırlı CHP'liyi devreye sokmuş da bu işi yaptırmıştır?" 

Turpcu ise Çaturoğlu oğlu kürsüden konuşurken, "Ben senin kardeşin değilim. .. Sizden mi torpil yaptım" diye çıkıştı. Turpcu daha  sonra sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda Çaturoğlu'na resmen fetöcü göndermesi yaptı.

 

İşte o paylaşımlar: