Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Milletvekili Polat Türkmen’le  birlikte kurum kuruluşlar ile hastane ve huzurevi ziyaretinde bulundular. 
Tutulmaz ve Türkmen İl Protokolüyle birlikte Atatürk devlet hastanesi ek hizmet binasında, Bayram nöbetinde, görevi başında olan sağlık çalışanlarımızın ve tedavisi için hastanede bulunan vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.
Tutulmaz ve Türkmen daha sonra Huzurevinde kalan büyüklerimizi Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaret ettiler, bayramlarını kutladılar. Hoşça sohbetin yaşandığı ziyarette protokol üyeleri yaşlılara sağlık dilediler. 
ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekili Polat Türkmen, Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, ile birlikte  Aziz şehidimiz Piyade Yüzbaşı  Hasan Hatıl'ın değerli annesi Makbule Hatıl ile babası Şaban Hatıl'ı ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.
POLİSLERLE BAYRAMLAŞTILAR
Vali Mustafa Tutulmaz, bayramlaşma programı kapsamında Milletvekili Polat Türkmen, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü ile birlikte Kozlu ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ederek emniyet mensuplarının bayramını kutladılar. Ardından Garnizon Komutanlığı eski hizmet binasında Jandarma teşkilatı mensupları ile bayramlaştılar.