Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği ve Çaycuma Belediyesi işbirliği ile yapılan uçurtma şenliğinin 14.’sü 27 Mayıs Pazar günü yapılacak. 

Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği tarafından her yıl düzenli olarak yapılan geleneksel uçurtma şenliğinin 14.’sü, Eğitim Sen Çaycuma Temsilciliği ve Çaycuma Belediyesi işbirliği ile 27 Mayıs 2018 Pazar günü yapılacak. Çaycuma Nadır Deresi'nde yapılacak olan şenlik saat 12.00'de başlayacak.

YAZAR CUMA KARATAŞ KİTAPLARINI ÇOCUKLARA İMZALAYACAK  

Çocuk edebiyatı yazarlarından Cuma Karataş'ın çocuklarla söyleşi yapıp kitaplarını imzalayacağı uçurtma şenliğinde, en yükseğe çıkan uçurtma, en özgün yapımlı uçurtma ve yardım almadan en iyi uçurtma uçuran en küçük yarışmacı kategorilerinde yarışma yapılacak. Katılımcılar yarışmaya kendi yaptıkları uçurtmaların yanı sıra hazır uçurtmalarla da katılabilecekler.

KATILIMCILARA MADALYA, DONDURMA VE ŞAPKA

Kategorilerde ilk üçe giren yarışmacılara madalya ve kitap verilecek. Tüm katılımcılara ise anı madalyası, dondurma ve şapka ücretsiz verilecek.

Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen şenliğe çocuk, genç ve yaşlı herkes davet edildi.

Yıldırım Satranç Turnuvası, palyaço gösterisi, okul öncesi ve ilkokul çocuklarına yönelik etkinliklerin yanı sıra TEMA Çaycuma Temsilciliği tarafından şenlik alanında stant açılıp çocuklarla birlikte etkinlikler yapılacak.