İstanbul’da meydana gelen terör olayı için bir taziye mesajı yayınlayan AKP milletvekili Özcan Ulupınar Zonguldaklı şehitlere de başsağlığı diledi. Ulupınar basın danışmanlığından yayınladığı mesajında şöyle dedi:

“Türkiye'nin huzur ve güven ortamını bozmaya çalışan kalleşler hain yüzlerini İstanbul'da gerçekleştirdikleri bombalı eylem ile gösterdiler. Büyük bir üzüntü ve acı ile 30’u polis 38 vatan evladı şehadet mertebesine erişerek Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

Maalesef bu elim terör eyleminde Zonguldak'ımızın iki kahraman çocuğu Ereğlili emniyet şube müdürü Vefa Karakurdu ve Kozlulu polis memuru Hasan Bilgin' i de şehit vermiş bulunuyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyor yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.

Bu menfur terör eylemini gerçekleştiren ve bu eyleme destek veren unsurlar hiç bir zaman emellerini gercekleştiremeyecek ve yüce milletimizin birlik beraberliğini bozamayacaktır. 

Ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum maneviyatıyla hareket eden bir milleti yıkmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

Şu asla ve asla unutulmamalıdır. Türkiye Cumhuriyeti bir kabile devleti değildir. Geleneği çok eskiye dayanan bir devlettir. Onun içindir ki bu vatan için aziz Türk Milleti bugün İstanbul' da olduğu gibi canını hiçe sayarak içteki ve dıştaki hiçbir şer odağının amaçlarına ulaşmalarına izin vermeyecektir”