AKP kurmayları dün tam kadro Ankara’da yatırımcı bakanlıkları gezerek ödenek desteği istedi...
UMUDUMUZ ANKARA!

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve AKP heyeti önceki gün katıldıkları AKP grup toplantısı sonrasında dün de Ankara’da kalarak yatırımcı bakanlıkları gezerek devam eden yatırımlara ödenek desteği istedi. 

Önceki gün TBMM’de yapılan grup toplantısı sonrasında ayaküstü Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşen AKP heyeti, Erdoğan’ın Zonguldak ziyaretini programa aldırırken kesin tarihin daha sonra açıklanacağını öprenildi. Dün de yatırımcı bakanlıklarda temaslarda bulunan heyet ilk olarak Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin’i ziyaret etti.
Vali Erdağan Bektaş, AKP Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, 
Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, DHMİ GENEL Müdürü Keskin'den Zonguldak havaalanındaki sorunlarla ilgili destek istedi. 

AKP kurmayları dün akşam saatlerinden ise Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Bakanlığın Zonguldak’la ilgili projeleri için destek ve finansal çözümler talep edildi. AKP İl Başkanı Zeki Tosun’un bugün iki günlük Ankara temasları hakkında değerlendirme yapması bekleniyor.