Vatan Partisi Adayları hedeflerini anlattı:

ÜRETEN ZONGULDAK

Vatan Partisi Zonguldak milletvekili adayları seçim arifesinde Devrek , Bakacakkadı, Çaydeğirmeni, Ahatlı, Kayıkçılar ve Perşembe köylerinde çalışmalarını sürdürdüler . Köylülerden büyük ilgi gören Vatan Partisi milletvekili adayları Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek için oy isteğinde bulundular .

Emekli Maden işçisi Şerafettin Kiren şu açıklamaları yaptı ;

Zonguldak her şeyi dışarıdan aldığı için çok pahalı bir kent.

Çaycuma, Bakacakkadı, Devrek bölgeleri tarımsal  alana uygun. Buralara yatırım yapılarak boş arazileri üretime katarak. Hem halkımızın alım gücünü yükseltmiş oluruz hem de işsizliği üreterek sonlandırmış oluruz. Hayvancılıkta desteklenecek .Eti Norveç ten Danimarka'dan ithal etmek saçmalık. Arkadaşlar Türkiye’nin milli kaynaklarını satarak sıcak para bulma dönemi bitti. Şimdi kayaya tosladılar. Borç dilenmeye son. Sadece Doğu Perinçek ve Vatan Partisinin çözümü var .Üretelim çarşılarımıza bereket gelsin. İşsizliği de üreterek sonlandıracak. Bize güvenin Doğu Perinçek'e güvenin .Oylarınızı Doğu Perinçek’e ve Vatan Partisine verin.

Savaş Oruç ise şu konuşmayı yaptı ;

 

Sizlere Türkiye’nin sorunlarını çözen partinin genç adayı olarak  selamlıyorum.

Sizlere Avrupa meydanlarında Emperyalistleri mat edip soykırım yalanını  yerle bir eden Doğu Perinçek’in selamını getirdim.

15 Temmuzda Amerikancı FETÖ darbesinde dik duran daha akşam 21:00 saatlerinde  bunu fetöcü darbe olduğu görüp bu darbenin bastırılmasında öncü tavır gösteren Doğu Perinçek , Hükümet olmadan Türkiye’nin Bir çok sorunu çözmüştür.

Ordumuza, vatanseverlerimize  ve Vatan Partisi’ne kurulan  Ergenekon Balyoz tertibini çökertti. Ordumuza ve Türkiye’nin vatanseverlerine kurulan tertip olduğunu görüp milletimizi mücadeleye çağırmıştır.  Ordumuzu özgürleştirmiştir. Şimdi ordumuz, Mehmetçiğimiz, Pkk'yı ezmekte. Bunla gurur duyuyoruz.

Rusya,Suriye,İran,Çin yönetimiyle dostluk köprüleri oluşturmuştur. Batının (ABD-İsrail )  kapısında Bölünmek istenen Vatanımızı, asya kapısını açarak Türkiye’nin geleceğinin kapısını açmıştır.

Emek mücadelesinde hep en ön safta olmuştur.

Zonguldak Madenleri özelleştirme tehditi altındayken  emekçilerimizle omuz omuza olmuştur.

Sizlerin artık, kendi partinizi, vatan partisini iktidara taşıma zamanı geldi.

İşsizliği üreterek sonlandıracağız.

Dağın altındaki 1,5 milyar ton kömürü çıkaracak parti, Üreten Türkiye Üreten Zonguldak diyen, Özelleştirme değil Kamulaştırma diyen

Çözümü olan programı olan Doğu Perinçek ve Vatan Partisidir.

Pişman olmayacaksınız.

Oyunuzu Bizlere verin.