ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASI

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ DÜZENLİYOR

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin bir iş planına dayalı olarak kuracakları işletmelerin başarı düzeylerini arttırmak amacıyla Temmuz ayının 3. Haftası  ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ düzenleyecek.

ZTSO basın bürosundan verilen habere göre Açılacak olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursu yeni iş yeri kuracak olan 18 yaş üzeri tüm girişimci adaylarına açık olacaktır.

Eğitime tam zamanlı olarak devam eden kursiyerler, eğitim sonunda “Katılım Belgesi” almaya hak kazanacaklardır.

Belge sahibi olan girişimci adayları, iş fikirlerini hayata geçirmeleri ve iş planları ile KOSGEB’e müracaat etmeleri ve kuruldan destek kararı çıkması halinde “KOSGEB Yeni Girişimci Desteği Programı” kapsamında destek alma imkanına hak kazanacaklardır.

ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, amaçlarının girişimcilik kültürünü yaygınlaştırarak, başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak olduğunu söyledi. Eğitimi başarı ile tamamlayıp “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi” alanların kendi işlerini kurdukları takdirde desteklerden faydalanabileceklerini belirten Demir, girişimci adaylarını  her zaman destekleyeceklerini  ifade etti.

 

Girişimcilik Kursu Tarihleri: 17-20 Temmuz 2017

Kursa Son Başvuru Tarihi: 13 Temmuz  2017

Kurs ve Başvuru Yeri: Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (Şahsen)