Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, köy minibüslerinin durak başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirerek, yapılacak çalışmalar için görüşlerini aldı.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, çalışmalarına başlanan Kent Meydanı Projesi kapsamında, katlı otoparkta bulunan köy ve belde durak başkanlarını belediyede ağırladı. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve 20’nin üzerinde köy minibüslerinin durak başkanlarının katıldığı toplantıda Kent Meydanı Projesi kapsamında yıkılması gündemde olan katlı otoparkı görüştü.
Konuya ilişkin olarak Kdz. Ereğli basın bürosundan yapılan açıklamada Başkan Uysal’ın köy minibüsleri durak başkanlarına “Sizlerin de istek ve talepleri doğrultusunda, bir an evvel çalışmalara başlamak istiyoruz. Kent Meydanı projemiz hayata geçtiğinde şartlarınız bugünden çok daha iyi olacak. Bu toplantımızda görüş, istek ve önerilerinizi alıp, el birliği içinde bu işi sonuçlandırmak istiyoruz” dediği belirtildi.
Toplantıda, Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun ve Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar’ın projenin son durumu ve köy minibüsleri için hazırlanan duraklar konusunda katılımcıları bilgilendirdiği ifade edildi. Köy minibüsleri durak başkanlarının yapılan toplantıda görüş ve isteklerini ilettikten sonra, ilerleyen tarihlerde tekrar bir istişarede bulunulmasının kararlaştırıldığı öğrenildi.