AKP’nin önemli isimlerinden, Selim Alan’ın seçimi kazanmasında  büyük katkısı olan  Aydın Arıcı, yarın(pazartesi) belediye meclis üyesi birinci yedek listesinden istifa edeceğini açıkladı.
İddiaya göre AKP Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’le Uzun Mehmet Camisi’ne gittikten bir gün sonra Zonguldak Belediyesi zabıta ekipleri, Aydın Arıcı’nın sahibi olduğu “Aydın Cayocağı”na kaldırım işgalinden ceza kesti. Hiç bir uyarı yapmadan kesilen cezaya sosyal medyadan “Uyardınız da kaldırmadık mı?” yazarak isyan eden Aydın Arıcı, bugün de sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak yarın(pazartesi) belediye meclis üyesi birinci yedek listesinden istifa edeceğini açıkladı. Aydın Arıcı, AKP Zonguldak Belediye Meclis üyelerinden birinin herhangi bir nedenle ayrılması halinde meclis üyesi olacaktı.

AYÇİÇEK İLE ALAN KONUŞMUYOR

Bilindiği gibi AKP’li Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, seçilmesinde önemli katkısı olan Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ı milletvekilleriyle bir olarak genel merkeze şikayet edip görevden aldırmıştı. Çağlayan’dan boşalan göreve gelen Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ile de çatışma yaşayan Selim Alan, bir süredir Ayçiçek ile görüşmüyordu. Geçtiğimiz günlerde Mükerrem Ayçiçek ile Uzun Mehmet Camisi’ne giderek çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada “Teşkilat” yazarak paylaşan Aydın Arıcı’nın İstasyon Caddesi’ndeki çay ocağını zabıtalar basarak kaldırım işgalinden ceza kesti. Bilindiği gibi Selim Alan, daha önce de kendisi hakkında haber yapan gazetelere zabıta göndermişti. Bu gelişmeler  üzerine Facebook’ta “üzenler de üzülür elbet” yazan Aydın Arıcı’ya sosyal medyadan ve AKP tabanından büyük destek geldi. AKP kulislerinde şimdi Selim Alan’ın teşkilatı tanımayan tavırları konuşuluyor. 

İşte Aydın Arıcı'nın o paylaşımı:


Buraya kadarmış
Yarın merkez ilçe seçim kuruluna gidiyor 
Bana verdikleri meclis üyeliği yedek 1
Mazbatamı geri veriyorum.
ALLAH yolunuzu açık nefesinizi bol hizmetlerinizi daim eylesin.
Yüzüme ayrı dörtduvar arkasında ayrı konuşanlarada
Hakkımı helal etmiyorum
Ben meclis üyesi olmak için başvurmuştum
Birilerinin her engel oluşunda zevk alması için değil
Bununda bilinmesini isterim..
Bir dahaki mecliste görüşmek dileğiyle.
Daha çok çalışacak sürekli önümüzü kesenleri mahcup edeceğiz 
ALLAH 'ın izniyle
Kalınsağlıcakla