Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bektaş, Çaycuma Belediyesinin verdiği hizmetlerdeki farklılığı gördüğünü söyledi.
Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun, Devrek Kaymakam Vekili Ümit Altay ile birlikte Çaycuma Belediyesini ziyaret etti. Çaycuma Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı Vali Bektaş’ı belediye meclis üyeleri ve daire amirleriyle birlikte belediyenin kapısında karşılayarak makam odasına kadar eşlik etti.
Burada yapılan görüşme son derece samimi bir havada geçerken, Başkan Kantarcı, aralarına CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’ın da katıldığı heyete
Çaycuma Belediyesinin çalışmaları hakkında brifing verdi.  Kantarcı kimi projeler için Vali Bektaş’tan destek isterken, ikili özellikle Pehlivanlar İlkokulu, Sarıkaş Yaya Köprüsü ve Ahşap Külliye üzerinde uzun uzun durarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. 
Başkan Kantarcı, belediyenin genel olarak faaliyetlerine devam ettiğini, geçen yıllara göre gelirlerde bir farklılık olmamasına karşın giderlerin ciddi şekilde arttığını, bu nedenle kimi projeler için destek beklediğini söyledi.  Projelerin beklemekle olmayacağını söyleyen Bektaş, “Hepsine adım adım gideceğiz. Gecikebiliriz, ama durmayacağız. Çaycuma Belediyesinden de Çaycuma’dan da çok memnunuz. Yapılan çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Belediyenin hizmetlerindeki farklılığı biz de görüyor ve hissediyoruz. Belediye hizmetleri kolay hizmetler değildir ama belediye hizmetleri Ankara para versin biz de hizmet verelim şeklinde de bir şey değildir.  Belediye, verilen paralarla çalışan bir kurum da değildir. Kendi üreterek çalışan kurumdur” dedi. Kantarcı’nın sözlerini “Kaymakam beyi de, bizi de hiç durdurmayın çalıştırın” diyerek tamamlayan Bektaş’a “Siz böyle dedikten sonra biz sizin gerekirse kapınızda yatarız” şeklindeki cevabı gülüşmelere yol açtı. Vali Bektaş 4. Batı Karadeniz Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın açılışına katılmak üzere belediyeden ayrıldı.