Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Gökçebey’de muhtarlarla bir araya gelen Vali Tutulmaz, “Bana 24 saat ulaşabilirsiniz’’ diyerek gelen taleplerin takipçisi olacağını söyledi.

Vali Mustafa Tutulmaz, Gökçebey Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak’ı ziyaret ederek ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı. Ardından Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla ayrıca Kurum amirleri ile bir araya gelen Tutulmaz, kendilerinden beklentilerini sıraladı.

Muhtarlarımıza önem verdiğini vurgulayan Tutulmaz, “Devletimizin köylerdeki temsilcisi sizlersiniz,  vatandaşlarımıza her alanda en iyi hizmeti vermek için bu görevlerdeyiz. Verilen hizmetlerin kalitesini sizlerde takip edin. Kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanmak görevimiz ve sorumluluğumuzdur’’ dedi. Muhtarlarımızdan gelen talepleri takip edeceğini de sözlerine ekleyen Vali Tutulmaz, “Bana 24 saat ulaşabilirsiniz’’ dedi.

Daha sonra vatani görevini yaparken şehit olan aziz şehidimiz Burak Saraçlı’nın değerli annesi Fatime Saraçlı ve babası Kamil Saraçlı’yı Gökçebey Hacımusa Köyü’ndeki evlerinde ziyaret etti. Şehidimizin kabrini de ziyaret eden Vali Tutulmaz, köy meydanında vatandaşlarla sohpet etti.

Yöresel Herkime evinde ve Süzek Kanyonunda da incelemelerde bulunan Vali Tutulmaz, Namazgah Köyü Alimler Mahallesindeki beton döküm çalışmasını izledi ve yetkililerden bilgi aldı.