Vatan Partisi Köylü ile buluştu

Milletvekil adayları Savaş Oruç ,Umut Kaptan,Şerafettin Kiren,İl Başkanı Aliseydi Tatar ve İlçe Başkanı Hayrettin Özyurt katıldı.
Çaycuma pazar yerinde üretici köylülerle buluştu.
Kendisi de Güzelyaka  köyünden olan Savaş Oruç köylü hemşerileri ile kucaklaştı.
Milletvekil Adayı Savaş Oruç şunları söyledi :
Lise yıllarımda bu pazarda köyümüzde yetiştirdiğimiz ürünleri satmaya gelirdim.
Bu şekilde büyüdük okuduk.
Sizlerde, biliyorum burada sattıklarınızla çocuk büyütüyorsunuz. Okutuyorsunuz. Emek, namus sizin ellerinizde yükseliyor.Torpil bulmak için kapılarda iki büklüm bekleme dönemini , herkese iş,emekcinin emeğinin karşılığı aldığı Türkiye'yi kuracağız. 
Üreterek işsizliği sonlandıracağız.Atatürk gibi köylüyü milletin efendisi yapacağız.
Köylümüz, işçimiz, üretmek istiyor.Çaycuma yoğurtu, sütün değeri üreterek yeni iş alanları açarak artar.Biz buna talibiz ancak Doğu Perinçek Ve Vatan Partisi bunu başarır. Hükümetin muhaletin progmanında işçi yok ,köylü yok ,Üretim yok,Vatan yok...Ne var ;sizlerin oylarınızı almak için yalan var. Tohumu ithal etmek var,eti yurt dışından almak...Bu partilere oy atmaktan vazgeçelim.Yıllarca sizi kandırdılar. Hiçbir çözümleri yok. Şov ,gösteriş peşinde sizlerin gözlerinizi boyuyorlar .
Oyunuzu Emekçi ,köylü dostu Doğu Perinçek'e ve Vatan Partisine verin.
Sizin güneşiniz burada.
Umut kaptan ;

Günümüzde işsizlik oranı hat safhadadır. Gençliğimiz okudukları üniversitelerden mezun olduklarında 
İş bulamama kaygısındalar. Zonguldak'ta gençliğimiz iş imkanı olarak gördükleri maden ocaklarında ise işten çıkartmalar sebebi ile işsiz durumdalar. Zonguldak maden ocaklarına kademe kademe 40 bin işçi alınacağını duyuruyoruz. İşsiz köy gençlerine köy köy kontenjan açılacağını duyuruyoruz. Ocaklarda teknolojik yapılandırmalar yapacağımızı ve artık maden ocaklarında can kayıplarını en aza indireceğimizi duyuruyoruz . Gençlerimiz ocaklarda çalışmaktan korkmayacaklar. Gençliğimiz ile birlikte Zonguldak'ımızda bulunan 1,5 milyar ton kömürü programımızda yazan üretim ekonomisi ile beraber çıkartacağız ve Kolombiya’dan oradan buradan kömür alarak dışa bağımlılıktan kurtulacağız. 
Okullarımızda derslik ve kalite sorunu çözüme ulaştırılarak daha fazla okuyan ilim sahibi bireyler yetiştireceğiz. Üniversite öğrencilerinin barınma sorunlarını çözeceğiz. Artık Zonguldak göç veren olmaktan çıkacak, köy olmaktan çıkacak daha yaşanabilir bir yer haline gelecek ve bunu Türkiye’nin her bölgesinde uygulayarak Atamızdan bize armağan olan bu toprakları yeşertip daha huzurlu bir ülkede yaşayacağız. 
Milletimizin sorunlarını Atatürk gibi bilgi ve cesaretle çözmek için sizden istiyoruz. 
Oylar Doğu Perinçek'e. 
Oylar Vatan Partisine.