AKP BELEDİYE MECLİS GRUBUNDAN TÜRKÇELİK'E JET YANIT:
"VATANDAŞI SOYDURMAK İSTİYORLAR" 

Zonguldak Belediye Meclisi'nin son oturumunda iskânsız evlere yeni su aboneliği  verilmesi yönünde getirilen önergenin gündemden çıkarılmasının yansımaları devam ediyor. CHP grubu adına dün bir açıklama yapan Mehmet Türkçelik, kararın halkın menfaati için yeniden gündeme getirileceğini söylemişti.  
Bugünde AKP Belediye Meclis Grubu yazılı açıklama  yaparak Türkçelik'e yanıt verdi.
Meclise getirilen kararın halkı soydurmaya yönelik olarak yorumlayan AKP Grubu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

‘Bir grup CHP’li Meclis Üyesi ve Belediye başkanının gündeme getirdiği halka hizmet kılıfıyla pazarlayıp aslında vatandaşı soydurmaya yönelik gündem maddesi grubumuzun,  4 CHP’li ve 3 MHP’li meclis üyesi arkadaşlarımızın mücadelesiyle gündemden çıkartılmıştır.

Ne adına verdikleri tartışılan vatandaşı kandıranlara verdikleri sözleri suratlarına çarpılmışlığın verdiği acı ile bizlere cevap vermeye çalışan CHP meclis grubuna dolayısıyla Mehmet Türkçelik’e buradan sesleniyoruz. 

‘’Yüzsüzlüğü bırak! Vatandaşı dolandıranlara kıyağı halka hizmet diye pazarlama eğer bir şey yapmak istiyorsan gündeme getirdiğin maddenin ekinde vatandaşın iki dilekçesi var onları oku ( ekte yayınlayacağız ) vatandaş diyor ki; yanımızdaki 20 daireye (Tepe apartmanı) iskânı yok mesken suyu verildi. Biz yanındaki Aydın Apartmanı bize verilmedi. Tembellikten, özgüvensizlikten kurtul git vatandaşa bu muameleyi yapanlardan hesap sor.  Eğer cesaretin ve özgüvenin yoksa her zaman ki gibi sana yardımcı oluruz.

Popülizm yapıp milleti kandırma. İskân alamayan yapıların neden iskân alamadıklarını takip et vatandaşı kandıranları koruma onları git bul.

İskânsız yapılarda yangın, afet vb. şeyler olduğunda hesabını veremezsiniz.

Meclis üyeliğinin dayanılmaz hafifliğinden kurtul hizmet et yağcılığı bırak idareyi zorla. Belediye iskân ücreti olarak alması gereken parayı alsın, kayıp kaçak son bulsun. bu para halka hizmet diyorsunuz ya halka hizmet olarak geri dönsün. Vatandaşı dolandıranların değil halkın meclis üyesi ol.”