Kanat Tan'dan "Arap Turizmi" için önemli hamle 

Vekillerin yapamadığını yaptı 

Zonguldak'tan Bağımsız Milletvekili Adayı olacağını açıklayan Kanat Tan, kentimize Arap turistleri getirmek için önemli bir hamle yaptı.
Zonguldak'ın da Trabzon gibi Arap turistlerin ilgi odağı olabilecek coğrafi özelliklere sahip olduğuna dikkat çeken Kanat Tan, bu çerçevede Global Connect Travel isimli şirket tarafından Zonguldak'a Arap turist kafilesi getirmeyi hedeflediklerini söyledi.  

Arapların deniz ve yeşil tabiatı çok sevdiğine vurgu yapan Tan, "Geçtiğimiz günlerde kendisi de bir Zonguldak sevdalısı olan birlikte turizm işi yaptığımız işadamı Hakan Hekimoğlu ile konunun uzmanı Serdar Kara isimli turizm danışmanıyla Zonguldak'a gelerek Arap misafirlerimizi ağılayabileceğimiz otelleri gezdik. Zonguldak'ın en büyük eksiği tesis ve otel sorunu. İlk kafilemizi Filyos'ta ağırlamak istiyoruz. Bu konuda Zonguldak kamuoyu ve milletvekillerimizin de desteğine ihtiyacımız var. Yıllarca kömür madenlerinde mahkum edilen insanlarımızın güçlü bir ekonomiye kavuşması için alternatif sektörleri Zonguldak'a getirmeyi hedefliyoruz" dedi.