Zonguldak Vergi Dairesi ve Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü 6552 sayılı bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılması ile, bazı kamu alacaklarının yapılandırılması hakkında yapılandırma konulu bir seminer gerçekleştirdi.

Bu yasayla birlikte enflasyon oranında güncelleme, kredi kartı ile borç ödeme, 36 ay ve 18 eşit taksitle ödeme gibi kolaylıklar vergi borcu olan vatandaşlara sağlanıyor. Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda gerçekleştirilen seminerde açılış konuşmalarını yapmak üzere kürsüye çıkan Zonguldak Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü; Çiğdem Acar; Bu güzel atmosferde yapacağımız bilgilendirme toplantısının öncelikle Zonguldak’a faydalı olacağı temenni ediyorum. Yapılandırma sürecine girmiş olduğumuz 1 Ekim 2014 tarihinde bu yana sesimizi vatandaşa duyurarak onlara ulaşmamızda bir köprü görevi gören değerli basınımıza ve bu toplantının burada gerçekleşmesine vesile olan oda başkanlarımıza ve değerli personelimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Çiğdem Acar’ın konuşmasından sonra kürsüye çıkan Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı; Kazım Karacayı; Kamuoyunda torba yasa olarak ifade edilen 6552 sayılı kanun kapsamında bilgilendirme yapmak üzere Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz toplantıya hoş geldiniz” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından seminer slayt gösterisiyle devam etti.