Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda 80 kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Cenk Karalı, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar’ı makamında ziyaret etti.

İstediği hedeflere yavaş ve emin adımlarla çıktığını ifade eden Karalı, bir çok hedefini gerçekleştirdiğini fakat son isteğinin de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elini öpüp, fotoğraf çektirmek olduğunu destek istedi.

Koyu bir Recep Tayyip Erdoğan hayranı olduğunu vurgulayan Karalı, “Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda 80 kg’da Türkiye üçüncüsü oldum. İnsanlar vücutlarının 2 ay gibi kısa bir zaman zarfında üçgen şekil almasını ve kaslarının meydana çıkmasını istiyor. Bu spor dalı sabır isteyen, külfetli ve meşakkatlidir. Yılda 17 bin lira masraf yapıyorsunuz. Yemiyorsunuz, içmiyorsunuz şampiyonaya hazırlanıyorsunuz. Ben vücut geliştirme sporuna 12 yılımı verdim. Bu kupayı adeta tırnaklarımla kazıyarak aldım. Zonguldak tarihinde vücut geliştirme sporu anlamında tek derece elde sporcu benim. Bu zamana kadar bana destek veren maddi ve manevi arkamda duran aileme, arkadaşlarıma ve dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zamana kadar istediğim bir çok hedefimi gerçekleştirdim. Geriye tek bir emelim kaldı. O da; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elini öpüp, bir hatıra fotoğrafı çektirmek istiyorum. Bu anlamda da bana yardımcı olmanızı istiyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uçar ise, Karalı’nın isteğini değerlendireceklerini ve ellerinden gelen desteği de vereceklerini belirtti.