Yatırımı Kiler GYO ve Canerler Grup ortaklığında yönetimi Prime Development tarafından yönetilen Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi  1.yaşını görkemli,kalabalık misafir topluluğu ve birbirinden güzel etkinliklerle kutladı.

AVM içinde ve dışında gerçekleştirilen etkinlikler Westalife’ı  tercih edenlere unutulmaz bir gün yaşattı.Herkesin beğenisini kazanan etkinlikler,1.yaşa özel hazırlanan pasta kesimi ile devam eti.AVM’de bando takımının seslendirdiği birbirinden güzel parçalara AVM’nin misafirleri de alkışlarla tempo tutarak eğlenceli saatler geçirdi.

1.Yaşa özel olarak hazırlanan yaş günü pastasının AVM ana giriş noktasına getirilmesi ve kesimi öncesi heyecana katılmak için hazırlanan misafir topluluğu  ve bandonun doğum günü müziğini çalması eğlenceyi doruğa çıkardı.

Ayrıca 1.Yaşa özel düzenlenen kampanya ile ziyaretçiler 75 TL ve üzeri alışverişlere Opel Astra Sedan kazanma şansı yakalıyor ve kampanya 29 Temmuz’a kadar devam ediyor.

Zonguldak’a hizmet vermekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden AVM Genel Müdürü Mehmet Nergiz şöyle konuştu ; “Westalife AVM 1 yaşına girdi.Geride bıraktığımız yılda 6 Milyonun üzerinde misafir ağırladık.Kaliteli,güleryüzlü hizmet sunmak için her geçen gün kendimizi yeniledik.Biz Zonguldak’a hizmet vermekten mutluyuz. Onların da Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde  mutlu olmaları için kampanyalarımıza, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Westalife’ın  gerçek sahipleri olan misafirlerimiz ile birlikte  yaş günü pastamızı kestik. Kısa zamanda aramıza yeni markalarında katılmasını sağlayarak hizmet çeşitliliğimizi artııracağız.Daha nice yıllara diyoruz ve Zonguldak’a  teşekkür ediyoruz.”

 

Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi “Şehrin ve Hayatın Merkezinde”.