Ferah ve şık mimarisi,kafe,restoranları ve büyük perdeli sinema salonlarıyla alışverişin ve eğlencenin merkezi olan Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi özel günler için planlanan etkinlikleri,kazandıran kampanyaları ile yaşamın merkezi olarak ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Westalife çocuk Kulübü,minik ziyaretçileri için hem eğlenip hem de yeni şeyler öğrenebilecekleri keyifli atölye çalışmaları düzenliyor.

Westalife Alışveriş ve Yaşam Merkezi minik ziyaretçileri için hazırladığı eğitici ve öğretici Çocuk Kulübü etkinlikleriyle çocuklara yaşıtlarıyla birlikte keyifli vakit geçirme imkanı sunuyor.

3 Mart Cumartesi günü “Puantiyeli Kurbağa ve Arkadaşım Eşek Yapım Atölyesi” ve 4 Mart Pazar günü “Bremen Mızıkacıları Yapım Atölyesi”ile eğlenerek yaratıcı yönlerini geliştirdiler.

10 Mart Cumartesi günü “Renkli Yastıklar Atölyesi”ve 11 Mart Pazar günü “Zürafa ve Civciv Yapım Atölyesi”ile minikler el becerilerini geliştirecek ve neşe dolu bir haftasonu geçirecek.

Birbirinden eğlenceli etkinliklerle , arkadaşlığın ve mutluluğun paylaşıldığı neşeli dünyaya tüm çocukların davetli olduğu bildirildi.   (Haber merkezi)